سرپرست مرکز آموزش های کوتاه مدت معارف اسلامی اعلام کرد:

آغاز دوره های مجازی تابستان مرکز آموزش های کوتاه مدت

اطلاع رسانی دوره ها

دوره های مجازی مرکز آموزش های کوتاه مدت ویژه تابستان در 10 عنوان دوره، از هفته دوم مرداد ماه آغاز می شود.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم الیاسی در گفتگو با واحد خبر، از شروع برگزاری دوره های مجازی مرکز آموزش های کوتاه مدت ویژه تابستان از 11 مردادماه خبر داد.

الیاسی گفت: مرکز آموزش های کوتاه مدت معارف اسلامی با هدف ترویج معارف اسلامی و توانمندسازی بانوان مسلمان، دوره‌های  کوتاه مدت مجازی را ویژه عموم علاقه مندان معارف اسلامی از سرتاسر ایران اسلامی و جهان اسلام برگزار می کند.

سرپرست مرکز آموزش های کوتاه مدت افزود: ثبت نام این دورها از تیرماه آغاز شده و با اتمام مهلت ثبت نام، این دوره ها از تاریخ 11 مردادماه آغاز می شود.

وی یادآور شد: اطلاع رسانی های دوره ها از طریق کانال ایتا به فراگیران هر دوره اعلام خواهد شد.

الیاسی در پایان تصریح کرد: فراگیران محترم  می توانند نظرات و پیشنهادات خود را به آی دی borhan_center@ در پیام رسان ایتا ارسال نمایند.