سرپرست مرکز آموزش های کوتاه مدت معارف اسلامی اعلام کرد:

اطلاعیه آغاز دوره های مجازی تابستان مرکز آموزش های کوتاه مدت

مرکز کوتاه مدت

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم الیاسی در گفتگو با واحد خبر، از آغاز دوره های مجازی مرکز آموزش های کوتاه مدت ویژه تابستان از 11 مردادماه خبر داد.

سرپرست مرکز آموزش های کوتاه مدت افزود: اطلاع رسانی های دوره ها از طریق کانال ایتا به فراگیران هر دوره اعلام می شود و ضروری است فراگیران محترم در کانال ایتا مربوطه عضو شوند.

وی خاطر تصریح کرد: باتوجه به اینکه پیام کوتاه حاوی لینک کانال دوره ها برای کلیه فراگیران ارسال شده است، درصورتی که فراگیران محترم پیام کوتاه و لینک ارسالی را دریافت نکرده اند، حتما با آی دی مرکز آموزش های کوتاه مدت معارف اسلامی به آدرس borhan_center@  در پیام رسان ایتا مکاتبه نموده و لینک کانال را دریافت نمایند.

الیاسی ادامه داد: فراگیران صرفا با شماره تماسی که در هنگام ثبت نام در سامانه ثبت کرده اند، اقدام به عضویت در کانال نمایند و به هیچ عنوان لینک کانال ها را در اختیار سایرین قرار ندهند.

سرپرست مرکز آموزش های کوتاه مدت در پایان افزود: فراگیران محترم  می توانند نظرات و پیشنهادات و مشکلات احتمالی خود را با آی دی مرکز آموزش های کوتاه مدت معارف اسلامی به آدرس borhan_center@  در پیام رسان ایتا مطرح نمایند.