برگزاری پنج دوره مجازی معارف اسلامی ویژه بانوان

دوره های مجازی معارف اسلامی - Copy

فراخوان نخستین دوره‌های مجازی معارف اسلامی ویژه بانوان غیرطلبه از سوی مرکز آموزش‌های کوتاه‌مدت معارف اسلامی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام اعلام شد.

به گزارش روابط عموی و بین الملل، خانم فهیمه الیاسی سرپرست مرکز آموزش‌های کوتاه‌مدت معارف اسلامی جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها از آغاز ثبت نام در دوره‌های مجازی این مرکز خبر داد و افزود: این دوره‌ها شامل پنج دوره آموزشی شامل «آشنایی با معارف قرآن کريم»، «آشنایی با صحيفه سجاديه»، «احکام مختص بانوان»، «آرامش در زندگی از منظر قرآن» و «والدگری مثبت» است.

سرپرست مرکز آموزش‌های کوتاه‌مدت با بیان اینکه عموم بانوان می‌توانند برای شرکت در این دوره ثبت نام کنند، یادآور شد: این دوره‌ها در ایام فروردین ۱۳۹۹ به مدت ۱۰ جلسه به صورت مجازی برگزار می‌شود.

الیاسی هزینه شرکت در هر دوره را با تخفیف ویژه ۳۰ هزار تومان عنوان کرد و افزود: علاقه‌مندان جهت ثبت نام در این دوره به سایت مرکز آموزش‌های کوتاه‌مدت معارف اسلامی به نشانی http://borhan.jz.ac.ir/paziresh_doreha مراجعه کرده و برای ثبت نام اقدام کنند.

وی ادامه داد: لازم است متقاضیان جهت تکمیل فرآیند ثبت نام، هزینه دوره را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۱۱۹۹۵۱۲۰۰۹ به نام حوزه علمیه خواهران جامعه الزهرا علیهاالسلام واریز و عکس فیش واریزی خود را به ایمیل مرکز ارسال کنند.

سرپرست مرکز آموزش‌های کوتاه‌مدت، مهلت ثبت نام در این دوره را تا ۱۵ فرودین ۱۳۹۹ اعلام کرد و گفت: علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با ایمیل مرکز به آدرس borhan@jz.ac.ir مکاتبه کنند.

الیاسی یادآور شد: یکی از رسالت‌های این مرکز، برگزاری دوره‌های متنوع معارف اسلامی ویژه بانوان غیرطلبه ایرانی و غیرایرانی اندیشمند و علاقه‌مند به علوم و معارف اسلامی است.

وی تصریح کرد: این دوره‌ها بسیار کاربردی و تأثیرگذار بوده و بسیاری از بانوان پس از شرکت در این دوره‌ها، متقاضی تحصیل بلندمدت در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام می‌شوند.