تاریخچه دوره های کوتاه مدت در جامعه الزهراء سلام الله علیها

جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها به عنوان بزرگترین حوزه علمیه خواهران در جهان تشیع، پذیرای جمع کثیری از خواهران علاقه‌مند به تحصیل علوم دینی است که به صورت رسمی در سه مقطع آموزشی در سطح عمومی و تخصصی به فراگیری علوم و معارف دینی می پردازند.

جامعه الزهرا سلام الله علیها افزون بر برنامه های آموزشی متعارف خود در سطوح مختلف، در ارائه معارف اسلامی به عموم بانوان، سابقه ای طولانی دارد و همه ساله افراد، از کشورهای مختلف برای بازدید و گذراندن دوره های کوتاه مدت معارف اسلامی مهمان مجموعه بوده و هستند. از سال 1383 پذیرش مهمانان غیرایرانی در قالب گروه های مهمان در برنامه ی جامعه الزهراء سلام الله علیها قرار گرفت. این روند در سال 1395 با تاسیس دفتر دوره های کوتاه مدت انسجام بیشتری پیدا کرد و تا پایان سال 1396، تعداد دوره های آموزشی برگزار شده در جامعه‌الزهرا‌ سلام‌الله‌علیها به 77 دوره رسیده و قریب به 3000 نفر از 30 کشور جهان در این دوره‌ها شرکت کرده اند.

از سال 1397 با دستور مدیریت محترم جامعه الزهراء سلام‌الله‌علیها، برگزاری دوره های کوتاه مدت معارف اسلامی ویژه بانوان ایرانی هم در دستور کار این مرکز قرار گرفت. هم اکنون این مرکز مفتخر است که در راستای گسترش علوم و معارف اسلامی، برای عموم بانوان علاقه مند از سرتاسر ایران و جهان دوره های کوتاه مدت معارف اسلامی برگزار کرده و در مدت اقامت مهمانان در جامعه الزهراء سلام الله علیها، برنامه های آموزشی معارف اسلامی را در کنار برنامه های ویژه فرهنگی، تربیتی، زیارتی و ... به فراگیران ارائه می کند.