دوره ی مبانی اندیشه اسلامی؛ معرفت شناسی

دوره معرفت شناسی

معرفت شناسی

اولین دوره از مجموعه مباحث مبانی اندیشه اسلامی

نظر به این که اصل دين، بنيادی ترين مسائل را براي ما روشن می کند و مهم ترين و مؤثرترین مسئله در سعادت دنيا و آخرت است؛ نحوه معرفت نسبت به دین و شناخت و درک آن یکی از مسائل مهم و ضروری است.
از اساسی ترین پرسش های فرا روی انسان معاصر، نحوه معرفت وی به دین و اعتبار این معرفت هاست. از آن جا که معرفت دینی خود بخشی از شناخت های بشری است، باید ملاک دستیابی به سایر شناخت های انسان باشد. بر این اساس لازم است که در ابتدا به تبیین بنیادی ترین مباحث معرفت شناسی، نظیر امکان معرفت یقینی و انواع آن، ارزش شناخت، بررسی نسبی گرایی معرفت شناختی و… پرداخت. دوره معرفت شناسی، تبیین این مباحث را بر عهده دارد.

براین اساس، مرکز آموزش‌های کوتاه مدت معارف اسلامی جامعه الزهراء س با عنایت به سیاست های جامعه الزهراء سلام الله علیها و وظایف محوله به این مرکز، مبنی بر برگزاری دوره های کوتاه مدت معارف اسلامی برای متقاضیان ملی و فراملی، با استعانت از خداوند متعال و حضرت صدیقة طاهره، دوره کوتاه مدت « معرفت شناسی» را از مجموعه «مبانی اندیشه اسلامی» طراحی و برگزار می کند.

این دوره به منظور نشر و گسترش معارف و آموزه‌های بنیادی دین اسلام، تحکیم عقاید و معارف دینی و  با هدف آشنایی بیشتر علاقمندان و ارتقاء سطح بینشی فراگیران نسبت به مباحث معرفت شناسی و شاخت های انسان تدوین شده است.