راه اندازی سایت مرکز آموزش های کوتاه مدت معارف اسلامی

کوتاه مدت

مرکز آموزش های کوتاه مدت جامعه الزهراء (س)  به منظور معرفی فعالیت های مرکز و با توجه به گستردگی حیطه ی برنامه ها و مخاطبان خود در سطح ملی و فراملی و با توجه به اقتضائات روز جامعه جهانی، در سایه توجهات خاصّه حضرت حجت عجل الله تعالی فرجه الشریف، سایت این مرکز به آدرس www.borhan.jz.ac.ir را راه اندازی می کند.

اطلاع رسانی فعالیت­ ها و دوره­ های مرکز در سرتاسر کشور و جهان، معرفی دوره های کوتاه مدت اداره برای متقاضیان، تسهیل ثبت نام در دوره ها، پشتیبانی علمی و محتوایی دوره ­ها و ایجاد زمینه برگزاری دوره­ ها به صورت مجازی و غیرحضوری برای آن دسته از متقاضیانی که امکان شرکت در دوره­های حضوری را ندارند، از جمله اهداف مرکز آموزش های کوتاه مدت در راه اندازی سایت این مرکز است.