اداره آموزش های آزاد و کوتاه مدت جامعه‌الزهرا(س) اعلام کرد:

یازدهمین فراخوان شرکت در دوره‌های مجازی کوتاه مدت جامعه‌الزهرا(س)

کوتاه مدت

فراخوان ۱۰ دوره مجازی در بهار ۱۴۰۱ویژه عموم بانوان از سوی اداره آموزش‌های آزاد و کوتاه‌مدت جامعه‌الزهرا علیهاالسلام اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، خانم فهیمه الیاسی در گفتگو با واحد خبر، از برگزاری دوره‌های آموزشی اداره آموزش‌های آزاد و کوتاه مدت، از ۲۱ فروردین ۱۴۰۱ خبرداد و اظهار داشت: یازدهمین فراخوان ثبت نام در دوره‌های آموزشی اداره آموزش‌های آزاد و کوتاه مدت جامعه الزهرا علیهاالسلام به صورت مجازی در بهار ۱۴۰۱ اعلام می‌شود.

رئیس اداره آموزش‌های آزاد و کوتاه مدت جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با اشاره به آغاز یازدهمین فراخوان ثبت نام دوره‌های مجازی این اداره در بهار ۱۴۰۱، گفت: در این فراخوان، ۵ دوره آنلاین و ۵ دوره به صورت آفلاین ارائه شده که در صورت به حد نصاب رسیدن هر دوره، برگزار خواهد شد.

الیاسی افزود: علاقه‌مندان جهت ثبت نام در این دوره‌ها به سایت مرکز آموزش‌های کوتاه‌مدت معارف اسلامی به نشانی http://borhan.jz.ac.ir/paziresh_doreha مراجعه و برای ثبت نام اقدام کنند.

رئیس اداره آموزش‌های کوتاه مدت معارف اسلامی جامعه الزهرا علیهاالسلام تاکید کرد: فرآیند ثبت نام متقاضیان زمانی تکمیل می‌شود که هزینه دوره را پرداخت نموده و کد پیگیری را دریافت کنند.

وی ادامه داد: با توجه به استقبال گسترده متقاضیان و به جهت محدودیت ظرفیت دوره‌های آنلاین، اولویت با افرادی است که زودتر ثبت نام کنند.

الیاسی، مهلت ثبت نام در این دوره را تا ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ اعلام کرد و گفت: علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره‌ ۰۲۵۳۲۱۱۲۳۳۰ تماس بگیرند و یا با شناسه کاربری مرکز آموزش‌های کوتاه مدت معارف اسلامی به آدرس borhan_center@ در پیام‌رسان ایتا مکاتبه کنند.

وی عنوان کرد: اطلاع‌رسانی‌های دوره‌ها صرفا از طریق کانال ایتا به متقاضیان اعلام می‌شود و ضروری است متقاضیان و فراگیران در کانال ایتا مرکز به آدرس https://eitaa.com/borhan_jz عضو شوند.