به همت مرکز آموزش‌های کوتاه‌مدت معارف اسلامی جامعه‌الزهرا(س)؛

دوره آموزشی «آرامش در زندگی از منظر قرآن» برگزار می‌شود

دوره کوتاه مدت آرامش در زندگی از دیدگاه قرآن

دوره آموزشی «آرامش در زندگی از منظر قرآن» از سوی مرکز آموزش‌های کوتاه‌مدت معارف اسلامی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانم فهیمه الیاسی سرپرست مرکز آموزش‌های کوتاه‌مدت معارف اسلامی جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها از آغاز مهلت ثبت نام در دوره آموزشی «آرامش در زندگی از منظر قرآن»  خبر داد و افزود: این دوره آموزشی از ۱۲ دی ماه آغاز و  به مدت ۱۰ هفته روزهای پنجشنبه ساعت ۸ الی ۱۰ صبح برگزار می‌شود.

الیاسی تصریح کرد: سرکار خانم دریاباری استاد توانمند حوزه در این دوره حضور دارد و به تبیین مباحثی چون عوامل استحکام خانواده از منظر قرآن، مهارت‌های تحکیم خانواده از منظر قرآن کریم، تقویت کارکردهای خانواده، نقش‌های اعضای خانواده،  قواعد و اصول حاکم بر خانواده، رشد فضائل و کرامات اخلاقی و معنوی می‌پردازد.

سرپرست مرکز آموزش‌های کوتاه‌مدت یادآور شد: یکی از رسالت‌های این مرکز، برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت معارف اسلامی ویژه بانوان غیرطلبه است و عموم بانوان می‌توانند برای شرکت در این دوره ثبت نام کنند.

الیاسی هزینه شرکت در دوره را با تخفیف ویژه ۳۰ هزار تومان عنوان کرد و افزود: علاقه‌مندان جهت ثبت نام در این دوره به سایت مرکز آموزش‌های کوتاه‌مدت معارف اسلامی به نشانی http://borhan.jz.ac.ir/paziresh_doreha مراجعه کرده و برای ثبت نام اقدام کنند.

سرپرست مرکز آموزش‌های کوتاه‌مدت، مهلت ثبت نام در این دوره را تا ۱۱ دی ۹۸ عنوان کرد و افزود: علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن ۳۲۱۱۲۳۳۰-۰۲۵ تماس بگیرند.